Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Nevşehir İl Koordinatörü Ali Kaim Haber Sitemize açıklamalarda bulundu.

Toplantının  Kılıçdaroğlu'nun özel danışmanı ve Gönüllüler Baş Koordinatörü Recep Cengiz'in katılımı ile gerçekleştirildiğini söyleyen Kaim,

Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı 20. Dönem Kırşehir Mv. Cafer Güneş'in de katıldığını belirtti.

Millet İttifakı Partilerinin İl ve ilçe yöneticileri ile her partiden gönüllülerin de toplantıya katıldıklarını söyleyen Kaim sözlerine şöyle devam etti. 

Toplantı da Gönüllülerin Saha çalışmaları esnasında  karşılaştıkları sorular ve sorunlara karşı nasıl bir tavır takınılması gerektiği konusu karşılıklı soru cevap yoluyla değerlendirildi ve çözüm örnekleri geliştirildi. 

 Nevşehir mitingi değerlendirildi. 

Miting ile Nevşehir'in muhteşem bir gün yaşadığını Mitingin başarılı olmasın da Kılıçdaroğlu Gönüllülerinin sahada yaptığı çalışmalar  etkili oldu.

 Pazar yerlerinde, şehir merkezlerinde ve köylerde binlerce broşür dağıtıldı,yine binlerce insanla görüşüp konuşuldu dedi. Kaim; Kılıçdaroğlu'nun 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Muharrem İnce, Meral Aksener ve Temel Karamollaoğlu'nun aldığı toplam oyun iki katını alacağını önlerine böyle bir hedef koyduklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.