Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 'NEVFEST' otomobil severler derneği açılışında modifiye araç tutkunlarıyla bir araya geldi.

Yeni kurulan dernek için düzenlenen açılış törenine Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Ağır, AK Parti Tatlarin Belediye Başkan aday adayı Ferhat Adıyaman, dernek yöneticileri, çevre illerden gelen modifiye araç tutkunları, çok sayıda klasik otomobil ve modifiye araç seven gençler ve vatandaşlar katıldı.

Nevşehir Otomobil Sevenler Derneği Kurucu Başkanı Mert Kalkan ve Dernek Başkanı Osman Yaman FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Cadde Fest Ekibi olarak derneğimizi kurduk. Değerli Nevşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Savran ile derneğimizin resmi açılışını gercekleştirdik. Şuan çok mutluyuz heyecanlıyız ve umutluyuz. Katılım ve destekleri için Belediye Başkanımız Sayın Savran'a çok teşekkür ediyoruz. Memleketimizde modifiye ve otobil sevdamızı gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerinde bulundu.

Modifiye sever otomobil tutkunları ile derneğin açılışını gerçekleştiren Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, "Nevşehir Otomobil Sevenler Derneği’nin açılışını gerçekleştirdik. Türkiye’nin birçok ilinden otomobil sporları meraklılarını şehrimizde buluşturmayı planlıyoruz." dedi.

Açılışta konuşan Başkan Savran, "Gençlerimizden gelen talebi bugüne kadar hiç geri çevirmedik. Yine gençlerimiz istedi, bugün burada açılışlarına katılım sağladık. Allah izin verirse 31 Mart Yerel seçimlerinde seçilmem halinde bizde onların araçları ile gösterilerini sergileyecekleri bir alan yapacağız. Bugün genç kardeşlerimize bunun sözünü verdik. İnşallah Türkiye genelinde tüm modifiye severleri ilimizde ağırlıyacağız." dedi.

Gençlerle sohbet edip modifiye araçlarına binen Başkan Savran birde hatırlatmada bulunarak; "Trafik hayattır, Hem kendimiz hem de başkalarının hayatını riske atmamak ve trafik kurallarına riayet etmenin bizim için bir vatandaşlık görevi olduğu bilinciyle Trafik kurallarına hepimiz uyalım, uymayanları uyaralım. Bu duygu ve düşüncelerle Nevşehir'de ilk kez kurulan 'NEVFEST' otomobil severler derneğinin bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Editör: Fikret Capacı