Nevşehir Pamukçu Sarrafiye'de alışveriş yaptıktan sonra bir miktar altını mağazada  unutan vatandaşımıza haberimiz sonrası ulaşıldı.

Bugün Nevşehir Camicedit mahallesi Tahmis Cd. Sarraflar caddesinde hizmet veren Pamukçu Sarrafiye'de alışveriş yapan bir vatandaşımız, bir miktar altınını almadan ayrıldı.

Sonradan anlaşılınca kameraları inceleyen Pamukçu Sarrafiye çalışanları unutulan altının kendilerine ait bir müşteriye ait olduğunun fark ettiler. Fakat iletişim nosu ve ismini bilemedikleri için FİB Haber Merkezi Whatsapp İhbar Hattına gönderdikleri fotoğrafla paranın sahibine ulaşmak için yardım istediler.

Pamukçu Sarrafiye Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Pamukçu; "Değerli müşterimiz yada onu tanıyan vatandaşlarımızın kendisine haber vererek bize ulaşmalarını rica ediyorum. Müşterimiz bugün Sarrafiyemizden alışveriş yaptıktan sonra bir miktar altını bizde unutmuş. Müşterimizin isim ve soyismini bilmiyoruz. Güvenlik kameralarımızdan müşterimizin fotoğrafına ulaştık. İnşallah sizin sayenizde kendisinede ulaşarak parasını teslim ederiz" dedi.

Haberimiz sonrası altının sahibine ulaşılmıştır.

FİB Haber Merkezi olarak bu hassasiyeti ve duyarlılığı için Pamukçu Sarrafiye Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Pamukçu ve çalışanlarını tebrik ediyoruz.