AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, il ve ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte kent genelinde vefat eden vatandaşların ailelerine yönelik taziye ziyaretlerinde bulundu.
Körükcü ve Turan Ailelerine Taziye
Vatandaşları acı günlerinde de yalnız bırakmayan İl Başkanı Aygün’ün öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlerde; Avanos İlçe Başkanı Cüneyit Pak, Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Güray Tüysüz ve teşkilat mensupları yer aldı. Heyet, Körükcü, Turan, Çat, Ölmez, Çölgeçen ve Sertkaya ailelerine taziye ziyaretinde bulunduk. ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.
Ziyaretlerde, vefat eden merhum ve merhumeler için dualar edilirken, ailelerin acısı paylaşıldı.
Merhum Ali Özkan İçin Başsağlığı Ziyareti
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün ve beraberindeki teşkilat üyeleri, daha önce de geçmiş dönem belediye başkanlarından Merhum Ali Özkan’ın vefatı dolayısıyla ailesine taziye ziyaretinde bulunmuştu. Gerçekleştirilen ziyarette, merhum Ali Özkan için rahmet temennisinde bulunularak, ailesine sabır ve başsağlığı dilekleri iletilmişti.
“Acıları Paylaşmak En Büyük Sorumluluğumuzdur”
Taziye ziyaretleriyle ilgili açıklamada bulunan İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, şu ifadelere yer verdi:
“Avanos İlçe Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, İl Gençlik Kolları Başkanımız, İl Genel Meclis Üyemiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte Körükcü ve Turan ailelerine taziye ziyaretinde bulunduk. Merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum.
Ayrıca geçmiş dönem belediye başkanlarımızdan Merhum Ali Özkan’ın vefatı dolayısıyla da ailesinin acısını paylaşarak başsağlığı dileklerimizi ilettik. Acıları paylaşmak, birlik ve beraberliğimizin en önemli göstergesidir.”
Gerçekleştirilen taziye ziyaretleri, dayanışma ve birlik mesajları ile sona erdi.












