Nevşehir atletizm camiasının değerli isimlerinden milli atlet antrenörü Resul Köstekçi’nin oğlu, antrenör Hakan Köstekçi ile Nevşehir’in değerli eğitimcilerinden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Adnan Ağır’ın kızı Psikolog Şeyma Ağır coşkulu ve kalabalık bir düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi.

Köstekçi çiftinin bu mutlu gününde davetliler salona sığmadı

Nevşehir'de Türk Milli Takımına birçok sporcu yetiştiren atletizm antrenörü Hakan Köstekçi ile Nevşehir'in sevilen isimlerinden Din kültürü öğretmeni Adnan Ağır'ın değerli kızı Psikolog Şeyma Ağır düzenlenen göz kamaştırıcı nikah töreniyle dünya evine girdi.

Şeyma ve Hakan Köstekçi çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Düğün merasimine bürokrasi, siyaset, esnaf, iş dünyası, spor camiası ve eşraf kesiminden çok sayıda kişi katılım sağladı.

Davetlilerin salona sığmadığı bu muhteşem düğüne Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Garnizon Komutanı Numan Öksüz, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Av. Kadir Köstekçi, Önceki dönem AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkiran, Halis ve Habil Uluer ve çok sayıda davetli de katıldı.

Saliha Sözen, Berru Uluer, İlker Şanlı, Mert Baloğlu, Türkan Özdemir, Sude Yavuz, Habil Uluer, Halis Uluer, Mahmut Sami Uluer, Ahmet Ağır, Fatih Han Uluer ve Sadettin Kemikkıran genç çiftin mutluluklarına şahitlik etti.

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı gönderdiği mesaj ile genç çifti tebrik ederek iyi dileklerini iletti.

Davetlileri kapıda karşılayan Ağır ve Köstekçi aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler.

Düğün töreni sonrası her iki aile adına açıklamada bulunan Milli Takım ve Nevşehir Atletizm Takımı Antrenörü Resul Köstekçi; "Gelin kızım Şeyma ve oğlum Hakan Köstekçi'nin düğün merasimi nedeniyle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan İl protokolümüze, arkadaşlarıma, eş, dost, akraba, arkadaşlarıma ve ismini sayamadığım tüm dostlarıma katılımlarından teşekkür ediyorum." dedi.

ND Haber Genel Yayın Yönetmeni Emre Ağır, “Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, mutluluğumuza ortak olan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza ve kıymetli misafirlerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Kardeşim Şeyma ve Hakan’a bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum." ifadelerini kullandı.

FİB Haber merkezi olarak Şeyma ve Hakan Köstekçi Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...