Nevşehir'de yol kenarlarına atılan ve çevre kirliliğine neden olan çöplere, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve yönetimi duyarsız kalmadı. Başkan Yurtbilir ve yönetimi, topladıkları 6 torba çöpü, çöp konteynırına attı.

“ Gençlik Aşkıyla Tertemiz Nevşehir ”

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, "İlimizde yaşayan insanların daha sağlıklı ve mutlu olabilmesi için, içinde yaşadığı çevre de sağlıklı ve temiz olmalıdır. Atalarımızın da dediği gibi ‘Aslan yattığı yerden belli olur.’ Çevremizin ve yaşadığımız alanın nasıl olduğu bizim kişiliğimizi yansıtır. Biz de AK Gençler olarak güzel yarınlar ve temiz çevre için farkındalık oluşturmak adına şehrimizin farklı noktalarında çevre temizliği yaptık. Ellerimize sağlık miss gibi oldu..." dedi.

"5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun"

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, "Bu etkinlik sayesinde doğada çözülmesi zor maddelerden olan plastik, poşet, şişe ve benzeri çöplerden arındırarak gelecek nesillerimize temiz bir doğa bırakmak ve farkındalık oluşturmak adına çalışmamızı yaptık.

Bu tür faaliyetlerimizi ileriki dönemlerde daha da yoğunlaştırarak topluma yararlı faaliyetlerde bulunup, Nevşehir Gençliğine doğa ve çevre bilincini aşılamış olacağız. Unutmayalım ki; Biz doğayı korudukça doğa da bizi korur.’’ İfadelerinde bulundu.

Editör: İbrahim UYSAL