Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde göreve yeni başlayan imamın sıradışı davranışı büyük takdir topladı.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde görevine yeni başlayan imam Cuma namazı öncesinde köy muhtar adaylarını cami cemaati ile buluşturarak tekbirler eşliğinde tokalaştırarak örnek bir davranış sergiledi.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyüne Ramazan ayının ilk günlerinde Cami İmamı olarak atanarak göreve başlayan Ali Enes Atalay hoca efendi Önceki gün teravih namazından sonra Topaç Köyü Muhtar adayları; "Ahmet Mıhçı, Mehmet Şahin, Ümit Aydoğdu"yu tek tek hanelerinde ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini iletti, hem de birlik beraberlik mesajları verip, kavgadan gürültüden uzak bir seçim geçirmek için telkinlerde bulundu.

Topaç köyünde neler oluyor....

Bugün de imam Ali Enes Atalay Cuma namazı öncesinde yaptığı konuşmasında; " Tüm köylüyü burada bir arada bulmuşken önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler de geçmişte yaşadığımız olumsuzluklara, kavga dövüş zan iftira fitne fesat gibi olaylara meydan vermemek adına tüm köy cemaatinin huzurunda, mevcut Muhtar ve muhtar Adaylarımız AHMET MIHÇI, MEHMET ŞAHİN, ÜMİT AYDOĞDU yu çiçeği burnundaki yeni köy İmamımız Ali Enes ATALAY Hoca efendi tertibinde Ramazan ayının manevi haz ve iklimine ters düşmemek için önümüzde ki  Bayrama daha huzurlu girebilmek için Muhtar Adaylarımızı Cami içerisinde cemaatin karşısına aldı Salavatlar eşliğinde birbirlerine sarılan Muhtar adayları seçim sonrasında da bu şekilde hareket edip hiçbir tefrika dövüş kavga gibi olaylara izin vermeyeceklerine dair SÖZ VERDİLER.

Seçim sonrası sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun birbirlerini tebrik edip kucaklaşarak ayrılma sözü de veren muhtaradaylarını bizlerde TOPAÇ KÖYÜ Halkı olarak mahcup etmemek adına dövüşten kavgadan uzak birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim yapıp Bayrama Şeker tadında girmek için elimizden geleni yapacağız inşallah. 31 Mart seçimleri şimdiden tüm ülkemize barış birlik beraberlik getirmesini hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Hayırlı bereketli Cumalar" dedi.

Haber: Adnan YILDIZ