Festivali gerçekleştirecek olan Desibel Organizasyon ve Bay Konser Temsilcisi Bahri Aydoğan, Kapadokya Güzel Atlar Diyarı Kayaşehir Festivali'nin sanatçılarının netleştiğini duyurdu. Bilet ve Stand alacaklar haber detayında...

Nevşehir'de Kayaşehir’e yıldız yağacak!

Bay Konser Temsilcisi Bahri Aydoğan açıklamasında şunları ifade etti; "Bu muhteşem sanatçı listesi, hafta içi etkinlikler konserler daha fazlası Kapadokya'nın merkezi Kayaşehir'de sizleri bekliyor olacak. 30 gün sürecek olan festivalin 12 günlük kombine biletleri Bay Konser App Store Play Storede avantajlı dönem fiyatı satışa çıktı. 3.000 bin kişi burda bulunan 12 konsere avantajlı fiyattan yararlanabilecek.

Aynı zamanda Kaya Şehir'e çok önem gösteren Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı bu geçtiğimiz dönemde basın açıklaması yaparak Kaya Şehir'i canlandırmak turizme katkıda bulunacak bu festivali Nevşehir'e kazandırarak istihdam ve ekonomik anlamdada katkı sağlayacağını söylemişti. Bay Konser'in stand çalışmaları basına verildi belirli kategoriler ve tekliflere göre stand çalışmasını bizlere iletti. Bu anlamda festivalde stand almak isteyenler görseldeki iletişim numarasına ulaşarak bu kategorilerdeki standları 1 Temmuz 2024 tarihine kadar verileceğini duyurdu.

AĞUSTOS
16 MELEK MOSSO 
17 MOTİVE 
23 YENİ TÜRKÜ 
24 ZEYNEP BASTIK 
30 GÖKÇE
31 CEM ADRİAN 

EYLÜL
1 HALUK LEVENT
6 SEKSENDÖRT 
7 MERT DEMİR 
13 EMRE AYDIN
14 DEDUBLÜMAN
15 90’LAR