Kaza bu akşam saat: 18.30 civarında meydana geldi.

Takla atan araçta bulunan 3 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Avanos Karaseki kavşağında sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 50 EF 717 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp yol kenarında takla attı. Kazada sürücü ve 2 yolcu yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobil ise çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Avanos'ta buraya acil trafik ışığı istiyoruz!

Avanos Tarihi Taş Köprünün tadilat nedeniyle kapalı olmasından dolayı yoğun bir şekilde kullanılan Karaseki Köprüsünde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Karaseki kavşağında ışıklandırma bulunmadığından dolayı bu kavşak sürücüler için büyük tehlike saçıyor. Öyleki son 30 günde bir çok yaralamalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Önlem alınmaz ise malesef bu kavşakta daha çok kaza yaşanabileceğini ifade eden İlçe sakinleri bu kavşağa acilen bir trafik ışıklarının yapılmasını talep etti. Trafik ışıklarının konulması halinde sorunun büyük oranda çözüleceğini belirten vatandaşlar, yetkililerin bu konuda bir an evvel çalışma yürütmesini istediklerini belirtiyor.