Nevşehir'in Özyayla ile İcik köyleri arasında yol üzerinde yan yatmış ve devrilecek şekilde bulunan telefon direkleri bu yolu kullanan sürücüler için tehlike yaratırken, Türk Telekom’dan soruna çözüm bulması isteniyor.

Özyayla ile İcik yolu üzerinde Türk Telekom sorumluluğunda olduğu iddia edilen direkler, yana yatık ve devrilecek şekilde duruyor. Yolun kenarında bulunan direkler için vatandaşların arzusu biran önce herhangi bir kaza yaşanmadan bu direkler için gerekli önlemlerin alınması.

Nevşehir'de köylülerin direk mücadelesi... "Dik dur eğilme"

Devrilmek üzere olan telefon direkleri için FİB Haber Merkezi WhatsApp İhbar Hattı üzerinden iletişime geçen duyarlı bir vatandaşımız yaşanan sıkıntıyı şu sözlerle ifade etti; " İyi günler FİB Haber ailesi. İcik ile Özyayla köyü arasında bu direkler bir haftadır böyle... Her gün yola biraz daha eğiliyor. Her gün sabah saatlerinde bu yoldan geçiyorum. Her geçişimde bir önceki güne göre yola doğru eğim artıyor. Gündüz saatleri hadi neyse de ama gece burayı kullanan kamyon ve diğer araçlar için sıkıntılı. Allah korusun gece kamyon şoförü göremez direkt kupa kısmına gelir. Bu durumu yetkililere ulaştırırsanız sevinirim, kimseye zarar gelmesin." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak bizde buradan yetkilileri göreve davet ediyoruz. 

Nevşehir ve Nevşehirlinin Sesi www.fibhaber.com olarak konunun takipçisi olacağız.