Filistin'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmayan Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi ÇEDES Değerler Kulübü üyesi öğrencileri yardım kampanyası düzenleyerek okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve velilerin destekleriyle topladıkları nakdi bağışları Okul Müdürü Rauf Denizler aracılığı ile Kızılay Nevşehir Şube başkanı Ercan Civelek'e makbuz karşılığında teslim etti.

Okul Müdürü Rauf Denizler yaptığı açıklamada, "Gazze’ye destek olan tüm öğrencilerimizin kocaman yüreklerini tebrik ediyorum. Eğitimdeki başarıları gibi yardımlar ve iyilik konusunda da okulumuz öğrencilerinin öncü olması bizleri çok gururlandırdı. Kampanyamıza destek olan öğrencilerimize, sizleri yetiştiren öğretmenleriniz ve ailenize çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Yapmış olduğunuz yardımlar inşallah hem bu dünyada hem de ahirette karşılığını bulacaktır. Kampanyamızın diğer okullara da örnek olmasını diliyorum" diye konuştu.

"Gazze'de Yaşanan İnsanlık Dramına Hassasiyet Gösteriyoruz"

Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi ÇEDES Değerler Kulübü üyesi öğrencilerinin başlattığı kampanyanın çok büyük anlam ve değer taşıdığını ifade eden Türk Kızılay’ı Nevşehir İl Başkanı Ercan Civelek yaptığı açıklamasında Gazze’ye yapılan hava saldırıları sonucu Filistin halkının acil yardım ihtiyaçlarının daha da artarak devam etmektedir. Bu ihtiyaçların karşılanmasına destek olmak ve Filistin halkının yaralarını sarmak için Fen Lisesi idarecileri, personel ,öğrenci ve velilerinin toplamış oldukları yardım emanetlerini Gazze’ye ulaştırmak üzere Türk Kızılay olarak teslim aldık. Türk Kızılay’ı olarak bizler her zaman vatandaşlarımızın duaları, maddi ve manevi desteğiyle, dünyanın neresinde olursa olsun mazlumların yanındayız ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Filistin’deki insanlık dramına karşı duyarlı olup,  yardım elinizi uzattığınız için teşekkür ederiz. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Kızılay Nevşehir İl Merkez Başkanı Ercan CİVELEK ve Okul Müdürü Rauf DENİZLER , Nevşehir’in tüm okullarındaki öğrenci, öğretmen ve velilerini aynı hassasiyetle Gazze'ye yardım eli uzatıp gönül köprüleri kurmaya davet ettiler.

28-12-202328-12-202328-12-2023