Nevşehir Devlet Hastanesi acil servis otoparkında yaşanan bir olay "Bu kadarı da olmaz artık!" dedirtti. Park halindeki bir arabaya çarpan sürücü arkasına bakmadan kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir sürücü park halinde bulunan araca çarparak verdiği zarar yetmezmiş gibi bir de olay yerinden uzaklaştı. Kaçan şahıs her yerde aranıyor.

Nevşehir Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak çalışan bir vatandaşımız yaşadığı olayı FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "08 Ocak 2024 Pazartesi günü akşam saat: 18 .00 ila sabah saat: 08.30 arasında acil servis otoparkında park halindeki Beyaz renk honda civic marka aracımın Sağ arka kapısına vurup kaçmışlar. O gün nöbetçiydim. " dedi.

Mağdur vatandaşımız H.B. yaptığı açıklamada; "Yaşanılan olayda aracıma verilen maddi hasardan daha çok araç sürücüsünün vurup kaçmasına üzüldüm. Keşke çarptıktan sonra gelip özür dileyip helalik alsa idi... İnsanlıkta gelinen nokta beni cidden çok üzdü. Bugün bana yarın bir başkasına.

Çarpıp kaçan sürücüye seslenen H.B., şimdi aracına vuran kişinin vicdanın sesine kulak verip kendisine ulaşmasını bekliyor.

İRTİBAT: 0 546 429 09 33

Nevşehir'de aracıyla park halindeki araca çarpıp kaçan sürücü her yerde aranıyor.