Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü’nden uzun yıllar yöneticilik görevlerinde bulunan Nevşehir’in sevilen güler yüzlü isimlerinden Ahmet Özbaş (56) tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Ahmet Özbaş’ın vefatı başta ailesi sevenleri ve sağlık camiasında büyük üzüntü yaşattı.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ahmet Özbaş'ın vefatı nedeni ile kurum binası önünde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Ailesi, yakınları, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Doktor Hasan Tartar, Müdürlük başkanları, başkan yardımcıları, Hastane Başhekimi, Hastane İdarecileri ve Mesai arkadaşları katıldı.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Kurşunlu Cami’nde kılınmasının ardından Taşlıbel Mezarlığına defnedildi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, elim bir hastalık nedeniyle vefat eden İl Sağlık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ahmet Özbaş’ın Kurşunlu Cami’nde kılınan cenaze namazına katılarak, merhumun ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da; "İl Sağlık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ahmet Özbaş’ı dualar eşliğinde ebediyete uğurladık. Rabbim rahmetiyle, merhametiyle muamele etsin. Sevenlerine sabırlar versin." dedi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

Editör: Fikret Capacı