Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde tarlasında çalışırlarken  fırtınanın ortasında kalan çiftçiler kıyamet kopuyor sandık diyerek korkularını dile getirdiler.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde akşam saatlerinde aniden bastıran ve etkili olan kuvvetli fırtına korkulu anlara neden oldu.

Karacaören köyünde ki kabak tarlasında çapa yapan çiftçiler fırtınaya yakalandı. Şiddetli rüzgar ve fırtına sebebiyle 5 kayısı ağacı kökünden sökülerek devrilirken, tarlada bulunan yağmurlama boruları daşiddetli rüzgarın etkisiyle havaya savruldu. O, korkulu anlar başka bir çiftçi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Korku filmlerini aratmayan insanı ürküten sesler arasında, traktöre yaslanarak kendisini sağlama almaya çalışan bir çiftçinin ; "-kıyamet geliyor" şeklinde ki sözleri ise görüntülere böyle yansıdı.

"Kıyamet kopuyor sandık"

Yaşananları Nevşehir'in sesi FİB Haber Merkezine anlatan çiftçimiz o korku dolu anlar için şunları söyledi; 

"İsmim Abdullah Aktaş, Karacaören köyünde yaşıyorum, çiftçilik yapıyorum. Bugün akşam saatlerinde Karapınar tarafından büyük bir toz bulutu geldi ama çok şiddetli idi. Bizde tarlamızda kabak çapalıyorduk o anda ortalık bir dakikada içinde toz bulutu oldu. Bu yaşıma kadar böyle bir şey hiç yaşamadım. İnanın çok korkunçtu; Kabak sulanıyordu, yıldırım elektirikleri kesti ve ağaçlar tek tek kökünden söküldü, rüzgar ve fırtına çok şiddetli idi. Yaklaşık 15 dakika sürdü ve tarlamızda ektiğimiz kabaklara, patatese ve fasülyelere zarar verdi. 5 tane kayısı ağacımız devrildi ama buna da şükürler olsun hersey Allah'tan geliyor" dedi.