AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve teşkilat üyeleri, üniversite önünde öğrencilerle bir araya geldi. ÜNİAK kapsamında gerçekleştirilen buluşmada gençlerin talep ve önerileri dinlenirken, yeni eğitim döneminin ilk günlerinde öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet edildi.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları, üniversitelerde yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte gençlere yönelik çalışmalarına hız verdi.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve beraberindeki teşkilat mensupları, üniversite önünde öğrencilerle bir araya gelerek gençlerin heyecanına ortak oldu.

İlk durak ÜNİAK oldu

“İlk Durak ÜNİAK” mesajıyla gerçekleştirilen programda, üniversite öğrencileriyle sohbet eden teşkilat üyeleri, gençlerin üniversite yaşamına ilişkin görüş, talep ve önerilerini dinledi.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla üniversite çevresinde yaşanan hareketliliğe eşlik eden Gençlik Kolları teşkilatı, öğrencilerle doğrudan iletişim kurarak onların beklentilerini ve ihtiyaçlarını öğrenme fırsatı buldu.

Yurtbilir: “Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, gençlerle bir araya gelmenin kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, üniversite öğrencilerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yurtbilir, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti Nevşehir teşkilatı olarak üniversitemizin önünde genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Her zaman olduğu gibi üniversite öğrencilerimizin yanında olmaya, gençlerimizle hasbihal etmeye ve onların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz. Gençlerimizin enerjisi ve samimiyetiyle güne güzel bir başlangıç yaptık.”

Gençlerle iletişim vurgusu

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen buluşmada, gençlerle kurulan doğrudan iletişimin ve öğrencilerin beklentilerinin sahada dinlenmesinin önemine dikkat çekildi.

Üniversite gençliğinin sosyal, kültürel ve akademik hayatına yönelik çalışmaların yanı sıra öğrencilerin sorun ve önerilerinin ilgili mercilere aktarılması noktasında da gençlik teşkilatlarının sahadaki çalışmalarını sürdürmesi hedefleniyor.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte üniversite öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu alanlarda gençlerle buluşmalarını sürdürecek olan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları, ÜNİAK çatısı altında üniversite gençliğiyle iletişimini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Gerçekleştirilen buluşma, öğrencilerin yoğun ilgisi ve samimi sohbetlerle tamamlandı.