Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Esentepe mahallesinden (Tok) Murat Çataltepe kızı Fatma Yüksel 27 yaşında vefat etti. Cenazesi öğle namazına müteakip Cumhuriyet Camii'nden kaldırılacaktır.
27 yaşında hayatını kaybeden Fatma Yüksel 'in vefatı başta ailesi sevenleri, arkadaşları ve tüm Derinkuyu ilçesini yasa boğdu.
Allah Rahmet Eylesin.
FİB Haber Merkezi olarak Merhumeye Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”
Açıklaması:
Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde: “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.