Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Pençe-Kilit harekat bölgesinde hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz için Nevşehir halkına ev ve işyerlerine Türk bayrağı asmaları çağrısı yaptı. 

Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Bütün Nevşehir halkına çağrımızdır. Şehitlerimizi, ebedi istirahatgahlarına yolcu edinceye kadar, evlerimize ve işyerlerimize Türk bayrağı asalım” dedi. 

"ŞANLI BAYRAĞIMIZI ASALIM"

Başkan Savran açıklamasının devamında; "Milletçe dayanışma içerisinde olmamız gereken günlerden geçiyoruz. Kahraman Mehmetçiğimizle ne kadar gurur duysak azdır.  Alçaklarla mücadele eden kahraman askerlerimize moral vermek için, evlerimizi ve işyerlerimizi Bayrağımız ile donatalım. Evlerimize, işyerlerimize şanlı bayrağımızı asarak Mehmetçikle omuz omuza olduğumuzu ifade edelim. Bu şekilde, kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu haykıralım. Bağımsızlığımızın sembolü al bayrağımız için yaşayan bir millet olarak; devletimize, ordumuza ve Mehmetçiğimize güç verelim.

Evinde ya da iş yerlerinde Türk Bayrağı olmayan vatandaşlarımız yarın sabah:08.00 den itibaren Nevşehir Belediyesi'nden ay-yıldızlı Türk Bayrağımızı temin edebilirler.

Ülkemiz mazluma umut ışığı, düşmana cehennem oldukça bizi hiçbir güç yıkamaz. Milletçe devletimizin ve şanlı ordumuzun yanındayız. Bu harekât başarıyla sonuçlanacak ve kahraman Mehmetçiğimiz muzaffer olacaktır.

Yüce Allah Mehmetçiklerimizi ve ordumuzu daima muzaffer kılsın. Allah yâr ve yardımcıları olsun. Operasyon sırasında şehit düşen Mehmetçiklerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yaralılara acil şifalar diliyorum.  Dualarımız Mehmetçiklerimizle..." ifadelerinde bulundu.

#şehitlerimizvar

Editör: Fikret Capacı