Nevşehir'in sevilen esnaflarından Faruk, Mustafa, Esat ve Uğur Özaltın'ın değerli babaları Duran Halil Özaltın'ın cenazesi öğle namazına müteakiben Alibey camiinde kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel Mezarlığı´nda toprağa verildi.

Nevşehirli hayırsever iş insanı merhum Duran Halil Özaltın için öğle namazını takiben Alibey Camii´nde cenaze töreni düzenlendi. Taziyeleri oğulları Faruk, Mustafa, Esat ve Uğur Özaltın'ın kabul ettiği cenazeye, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet  Savran, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, İl Müdürleri, Daire amirleri, STK temsilcileri ile Nevşehir esnaflarınında aralarında bulunduğu siyaset, basın ve iş dünyasından önemli isimler katıldı. 

Nevşehir Valisi Ali Fidan ve Milletvekili Süleyman Özgün hayatını kaybeden  İlimizin hayırsever iş insanlarından Duran Halil Özaltın’ın Ali Bey Cami’nde kılınan cenaze namazına katılarak, merhumun ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti.

80 yaşında hayata veda eden Duran Halil Özaltın'ın cenazesi Taşlıbel mezarlığında toprağa verildi.