Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünde yaşanan olayda Nevşehirli baba Arif Karakollu oğlunu öldürdüğünü Müge Anlı ile Tatlı Sert proğramı canlı yayınında itiraf etmesinin ardından tutuklanan baba Karakollu için mahkeme kararını verdi ...

Canlı yayında itiraf etmişti.

2018 Ocak ayı Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünde kayıp olarak aranan 34 yaşındaki Engin Karakollu cinayetini babası Arif Karakollu Müge Anlı ile Tatlı Sert proğramında Canlı yayında itiraf etmişti. 

Engin Karakollu'nun babası Arif Karakollu Müge Anlı canlı yayınında oğlunu neden ve nasıl öldürdüğünü anlatmıştı. Eşi ve kızının canlı yayından çıkmasını rica ettikten sonra yaşananları anlatan baba Arif Karakollu, oğlunun içinde olduğu durumu aktarmıştı. Oğlu ile aile arasında yaşanan şiddet ve tehdit olaylarını aktaran baba Arif Karakollu cinayeti itiraf ederek gerçekleri soğukkanlılıkla anlattı... 

Ve Baba için Karar verildi !

ENGİN KARAKOLLU CİNAYETİ DAVASI | Arif KARAKOLLU'nun oğlu Engin KARAKOLLU'yu öldürmesi davasında savcı "haksız tahrik" indirimi istedi!

Bugün Nevşehir Adliyesinde gerçekleştirilen 4.duruşmasında Baba Arif Karakollu için 34 yaşındaki oğlu Engin Karakollu'yu Kasten Öldürme” suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi, sonra 'haksız tahrik' indirimi ile 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bu olay ATV ekranlarında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert proğramında işlendi. Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!