2024 yerel yönetim seçimleri için MHP genel merkezine giderek aday adaylığı başvurusunda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ile Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin belde Belediye Başkanı Ercan Selvi, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

MHP’li Belediye Başkanları adına ortak açıklamada bulunan Kaymaklı Belediye Başknaı ve aday adayı Harun Çekiç; “ Hareketimizin merkezinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin olur ve dualarını alarak Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a adaylık başvurularımızı yaptık.

Sayın genel başkanımız o makamlar sizin ve ülkemizin onuru, gururu aynı şevk aynı heyecanla hizmetlerinize devam edeceksiniz bizlerde bir kaya gibi arkanızda olacağız sizleri her zaman destekleyeceğiz. Allah zorunuzu kolaylaştırsın inşallah diyerek hayır dualarıyla uğurladılar. Teşekkürler Sayın Genel Başkanım.”