Öz Sağlık-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Muhammet Fatih Mutlu ve beraberindeki heyet SMA Hastası Yusuf Eren bebeği evinde ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi alıp, hediyelerini takdim etti.

YUSUF EREN’İNİMİZ İLE BİRLİKTEYİZ…

Nevşehir 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde ambulans şoförü olarak görev yapan üyemiz Yüksel Gostak’ın kıymetli evladı, teşkilatımızın minik üyesi Yusuf Eren’imize ziyarete geldik. Yurt dışında tedavi sürecini tamamlayıp gelen Yusuf’umuzun yüzü gülücüklerle dolu. Genel Başkanımızı minik Yusuf ile buluşturup ailemizden tedavi süreci ile ilgili bilgi aldık.

Tedavi sürecinde desteklerini esirgemeyen kıymetli Genel Başkanımız Devlet Sert başta olmak üzere genel merkez yönetimimize,şube başkanlarımıza ve tüm teşkilatımıza bir kez daha teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız.  Biz Kocaman Bir Aileyiz…" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren baba Yüksel Gostak, Dubai de ki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından kaslarının güçlenmesi için yavrumuzun Nevşehir'de fizik tedavisi devam ediyor. Çok şükür evladımızın sağlığı gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Bugünlerimize ve bugünleri görmemize vesile olan herkezden Allah razı olsun. Allah'ım umduklarınıza nail etsin." dedi.

Baba Yüksel Gostak, "Siyonist işgalci israilin Filistin'de ki saldırılarında hayatını kaybeden kardeşlerimiz için de çok üzülüyorum. Özellikle o minicik bebeklerin ve çocukların katledişlerine yüreğimiz dayanmıyor. Sürekli dua ediyoruz. Allah onların yardımcıları olsun" diye konuştu.

Editör: Fikret Capacı