Arabalara yaptığı modifiyelerle adını duyuran ünlü sosyal medya fenomeni Ünal Turan, 50 Plakalı Şahin marka aracıyla Fransa'nın başkenti Paris'te 'Şen Olasın Ürgüp' türküsü çalarak sosyal medyada gündem olan Nevşehirli Korhan Sakarya ile tanıştı. 

Türkiye'nin ünlü isimlerinden, otomobil modifiye tutkunu Ünal Turan, balayı tatili için geldiği Fransa'da Türk işletmesi Kehribar restoranın sahibi Nevşehirli  Korhan Sakarya'nın 50 Plakalı Şahin marka aracıyla Paris sokaklarını gezdi. 

Nevşehirli Korhan Sakarya; "Öncelikle Ünal Turan'ı misafir etmekten büyük mutluluk duydum. Güzel yüreği ve sıcak sohbetleriyle Paris'e memleket havası getirdi. Allah kendisinden razı olsun çok keyifli bir gezi ve sohbet oldu. Bu araçlara Fransa'da Ferrari'den daha çok ilgi olduğunu söyledim. Kendiside arabayı baştan aşağıya toplama sözü verdi. Ünal Turan kardeşime teşekkür ediyorum" dedi.

Tofaş bulursak Ünlü sosyal medya fenomeni Ünal Turan çektiği videoya; "Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar paris gezimizde böyle bir araçla ve bizi seven bir takipçimizle karşılaştığım için çok mutluyum bu anları sizlerle paylaşmak istedim iyi seyirler görüşürüz eyfelin önünde 3 pedal" yorumu ekledi.

ÜNAL TURAN KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Ünal Turan, 18 Nisan 1985, Sivas doğumlu olup çocukluğundan bu yana modifiyeli araçlara merak saran ve araçlara bir birinden farklı, güzelleştirme yöntemiyle tanınmış bir kişidir. Uzun yıllardır Ünal Turan adında bir işletmesi olan isim, Facebook, Instragram, Tiktok gibi sosyal medya platformlarında paylaşımlar yapıyor. Ayrıca Ünal Turan'ın araçlarla ilgili içerikler ürettiği bir Youtube Kanalı bulunuyor. Ünal Turan yaptığı araçlar sayesinde tanınmış olup “Farzetki bu aşkı yaşamadık hiç” sözüyle de gündeme sürekli gelmiştir. Turan’ın Instagram hesabından 2.2 milyon takipçisi bulunuyor.