Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı ve yeni dönem başkan adayı İbrahim Salaş, seçim çalışmaları kapsamında FİB Haber’i ziyaret etti. Salaş, beraberindeki heyetle birlikte Nevşehir’in ekonomik gündemi, NTB seçimleri ve yeni döneme ilişkin projeleri değerlendirdi.

Nevşehir Ticaret Borsası’nda yaklaşan seçim süreci öncesinde çalışmalarını sürdüren Başkan ve yeni dönem başkan adayı İbrahim Salaş, temasları kapsamında FİB Haber Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Koordinatör Fikret Çapacı ile bir araya geldi.

Salaş’a ziyaretinde NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı ile Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yücel Erdoğan eşlik etti.

Nevşehir Ekonomisi ve Borsa Seçimleri Konuşuldu

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Nevşehir ekonomisinin mevcut durumu, kentteki ticaret ve üretim hayatının gündemi ile yaklaşan Nevşehir Ticaret Borsası seçim süreci üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

NTB Başkanı ve yeni dönem başkan adayı İbrahim Salaş, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri saha temasları ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yeni dönemde yeniden göreve gelmeleri halinde ekibiyle birlikte hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalara da değinen Salaş, üreticinin, tüccarın ve Nevşehir ekonomisinin gelişimine katkı sunacak projeler üzerinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

“Yeni Döneme Hazırlanıyoruz”

Ziyarette NTB’nin mevcut faaliyetleri, üyelerine yönelik çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler de ele alındı.

Salaş, seçim sürecinde üyelerle ve kentteki farklı kesimlerle bir araya gelerek görüş ve önerileri dinlemeye önem verdiklerini belirterek, yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaşmaya devam ettiklerini söyledi.

Salaş’tan FİB Haber’e Teşekkür

Yerel basının, Nevşehir’de gerçekleştirilen çalışmaların kamuoyuna aktarılmasında önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Salaş, FİB Haber’in kent gündeminin takip edilmesi ve kamuoyunun bilgilendirilmesindeki rolünü önemsediklerini dile getirdi.

NTB’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaların ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projelerin kamuoyuyla paylaşılmasında basın kuruluşlarıyla iletişimin önemine dikkat çeken Salaş, FİB Haber ailesine misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Çapacı: “Nazik Ziyaretlerinden Memnuniyet Duyduk”

FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, NTB Başkanı ve yeni dönem başkan adayı İbrahim Salaş ile beraberindeki Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yücel Erdoğan’a teşekkür etti.

Çapacı, yaklaşan NTB seçim sürecinin Nevşehir iş dünyası ve kent ekonomisi açısından hayırlı olmasını temenni ederek, tüm adaylara ve ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.