Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkan Adayı Mehmet Ali Öbekli, Profesyonelliğe Geçiş Ligi (PGL) 3. Grup’ta mücadele edecek Nevşehir Spor’u tesislerinde ziyaret ederek kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.
NTSO Başkan Adayı Mehmet Ali Öbekli, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Nevşehir Spor’u ziyaret etti.
Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Ali Mumyakan tarafından karşılanan Öbekli, kulübün çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi aldı. Gerçekleşen ziyarette kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular da hazır bulundu.
“Nevşehir Spor şehrimizin önemli değerlerinden”
Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir Spor’un kent açısından önemli bir değer olduğunu belirterek, takımın her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Öbekli, yeni sezonda mücadele edecek Nevşehir Spor’a başarılar dilerken, kulübün geleceğine ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.
Nevşehir Spor’un kentin takımı olduğunu vurgulayan Öbekli, kulübe maddi ve manevi destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Mumyakan’dan Öbekli’ye teşekkür
Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Ali Mumyakan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mehmet Ali Öbekli’ye teşekkür etti.
Mumyakan, “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Ali Öbekli’ye bizleri yalnız bırakmayıp maddi ve manevi yanımızda olmasından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Ziyarette Nevşehir Spor’un yeni sezon hedefleri ve kulübün geleceğine yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.








