Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Mustafa Batmaz’ı tebrik etti.
Başkan Parmaksız yaptığı açıklamada, Batmaz’ın görevinin şehrimiz ve partisi için hayırlı olmasını temenni ederek başarı dileklerini iletti:
“Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan, Odamız Meclis Üyesi Mustafa Batmaz’ı tebrik eder, görevinde başarılar dilerim.”
Mustafa Batmaz’a Destek ve Teşvik
Parmaksız, açıklamasında Batmaz’ın BBP Nevşehir teşkilatında üstlendiği görevin önemine değinerek, Batmaz’ın hem partisine hem de şehrin sosyal ve siyasi hayatına olumlu katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.
NTSO’dan Siyasi Teşekkül ve Dayanışma Mesajı
NTSO Yönetimi, Nevşehir’in siyasi, ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunacak liderlerin arkasında durmaya devam edeceklerini vurguladı. Mustafa Batmaz’ın atamasıyla birlikte, şehrin sivil toplum ve siyaset alanındaki iş birliği ve dayanışma ruhunun güçlenmesi bekleniyor.






