Üç aylıkken SMA Tip 1 tanısı konulan dört yaşındaki Nuh Alperen Teksöğüt için valilik izinli yardım kampanyası devam ediyor.

Konya'da yaşayan annesi Nevşehir Acıgöl Kozluca'lı Ayşegül ve babası Aksaray Ortaköy'lü Uğur Teksöğüt çiftinin SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulan Nuh Alperen bebek, gen tedavisine ulaşabilmek için hayırseverlerden uzanacak yardım elini bekliyor.

Kampanyası % 92 olan ve artık sadece % 8'lik bir dilimi kalan Nuh Alperen bebek için 4 Aralık 2023 Pazartesi günü Nevşehir'de kermes düzenleniyor. Kermesin tüm gelirleri, Nuh Alperen'in tedavi masrafları için açılan hesaba yatırılacak.

O zaman Haydi Nevşehir hep birlikte Nuh Alperen bebeğe umut oluyoruz.

4 Aralık 2023 Pazartesi günü Nevşehir Nejdet Ersan Parkında kermesimize katılım ve desteklerinizi bekliyoruz. Büyük bir hayra vesile olunacak bu kermesimizde SİZ değerli NEVŞEHİR Halkını da  aramızda görmekten kıvanç ve büyük mutluluk duyarız...

Ölümcül Kas Hastası Nuh Alperen Nereli mi?

Anne : Nevşehir Acıgöl Kozluca'lı.

Baba : Aksaray Ortaköy'lüdür.

Ancak Konya merkezde yaşıyor.…

Tedavisi Türkiye'de olmadığı için iyileşebilmesi için ve kullanması gereken ilaçları Dubai'den alması gerekiyor..Tedavisi için gerekli olan 2.307.950 Dolar bedelinin % 92 toplanmıştır ve geriye sadece % 8 kalıyor. Nuh Alperen'i tedavi ettirebilmek için Ülkemiz genelinde yardım kermesleri düzenleniyor..Bu kapsamda 4 Aralık Pazartesi günü Nevşehir'de de yardım kermesi düzenlenmektedir.

Nuh Alperenin ailesi, akrabaları, 81 ilimizdeki gönüllü abi ve ablaları bütün kermes görevlileri "Zaman'ın her geçen gün daraldığını belirterek, “Nuh Alperen’e bir nefeste siz olun” çağrısında bulundular.

Valilik İzinli Hesap Numaralarımız
Ziraat Bankası Türk Lirası Hesabı | ₺
TR060001001916570957465007
Banka: 1916
Hesap: 57095746-5007
Hesap Sahibi : Uğur Teksöğüt
Açıklama : Nuh Alperen

Editör: Fikret Capacı