Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar belediyesi son 4 yıldır olduğu gibi yine sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlemeye devam ediyor. 

Bursa ve Çanakkale, Karadeniz turlarının ardından Ortahisar Belediyesinin rotası bu defa Şanlıurfa ve Gaziantep illeri oldu... 

Ortahisarlı kadınlar, kültür gezisi kapsamında Gaziantep ve Şanlıurfa'nın tarihi, doğal ve kültürel mekanlarını ziyaret etti.

Gaziantep ve Şanlıurfa gezisine katılan Ortahisarlı kadınlar, Gaziantep Hayvanat Bahçesi, Gaziantep Şahinbey Milli Mücadele Müzesini gezdi. Şanlıurfa'da sıra gecesine katılan kadınlar daha sonra Halfeti ilçesinde tekne turu yapıp tarihi ve kültürel merkezleri ziyaret etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş; "Kasabamızda ikamet eden kıymetli hanımlar için, Belediyemizce düzenlenen ve toplamda 3 otobüsle 140 kişinin katılmış olduğu Şanlıurfa-Gaziantep "Güneydoğu Anadolu Kültür Turumuz" sağ salim sona ermiştir. İnşallah ilerleyen dönemlerde, farklı gezilerde tekrar görüşmek dileğiyle..." dedi.