Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Duru: "Sağlıklı bir toplum kendi engellisine sahip çıkan, onlara kucak açan, katkı sunan toplumdur. Engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine saygı ve sevgilerimi sunar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü Kutlarım" dedi.

Genel Sekreter Kamil Duru mesajında: “Huzurlu ve güvenli bir toplum olmanın yolu, engelli insanlarımızın, toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkündür. Bizde Nevşehir İl Özel İdaresi olarak engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, onları desteklemek, karşılaşabilecekleri tüm engelleri ortadan kaldırmak ve kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak amacıyla kendilerine yapmış olduğumuz destekler ile her daim yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu destekler zaten bizlerin sosyal bir sorumluluğudur ve unutulmamalıdır ki hepimiz birer engelli adayıyız.

Bunun yanında sadece 3 Aralık’ta değil yaşamımızın her saniyesinde Engelli vatandaşlarımızı hatırlayalım ve destek olalım. Bu duygu ve düşünce ile tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine huzurlu, mutlu bir hayat geçirmelerini diler sevgi ve saygılar sunarım” dedi.