AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, dere ıslahı projesini bekleyen Derinkuyu İlçesi Özlüce Köyü ile ilgili müjde verdi.

Milletvekili Özgün, Özlüce Köyündeki dere ıslahı sorunu için yetkililerle görüşerek yatırım sözü aldı.

Nevşehir Milletvekili Özgün, Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdürlüğü 2024 yılı yatırım programında olmayan Özlüce Köyü dere ıslahı projesini yaptığı görüşmeler neticesinde yatırım planına koyularak önümüzdeki yıl içerisinde de ihalesinin yapılacağını belirtti.

“YATIRIMLAR BİR BİR YAPILIYOR”

Milletvekili Süleyman Özgün, ilimizde uzun zamandır ihale için bekleyen birçok dere ıslahının ihalesinin yapılmaya başlandığına işaret ederek, büyük çaba harcadığı Özlüce Köyü dere ıslahının 2024 yatırım programına dahil edileceğini aktardı.

Özgün, yapılan girişimlerimiz sonucunda Tatlarin Kasabamız Ballık Deresi, Kozaklı ilçemiz Kontrolü 2.Kısım İnşaatı ve Nevşehir Merkez Özyayla Köyümüz Çatağan Taşkın Kontrolü İnşaatı'nında Kasım ve Aralık ayları içinde sözleşmesi imzalandığını ifade ederek, Tüm bu yatırımlar için desteklerini ve emeklerini hiç bir zaman esirgemeyen Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı ve kıymetli hemşehrimiz, Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider'e ve başta sayın Valimiz Ali Fidan olmak üzre tüm İl protokolümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Fikret Capacı