2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifinin görüşmelerine 8'inci Tur görüşmeleriyle devam ediliyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Türkiye’nin gündemini oluşturan TBMM Genel Kurulu’nda devam eden 2021 Bütçe Kanun Teklifi Görüşmeleri’ne katıldı.

Bütçe görüşmelerine katılan Milletvekilleri, bütçe görüşmeleriyle alakalı sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak bilgilendirmelerde bulundular.

2023 HEDEFLERİNE YÜRÜYÜŞ

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, açıklamasında bütçe görüşmelerinin ülkemize hayırlı olmasını dileyerek:” TBMM Genel Kurulu’nda 2021 Bütçesi 6. ve 7.Tur Görüşmelerini tamamladık. Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma ve AltyapıBakanlıklarımızın Bütçeleri Ülkemize ve Milletimize hayırlı ve Uğurlu Olsun. Hükümetimiz, milletimizden aldığı güç ve destekle 2023 hedeflerine yürüyor.” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA

Milletvekili Açıkgöz, gece geç saatlere kadar TBMM’de bütçe görüşmelerinin sürdüğünü ifade ederek:” TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Görüşmelerinin 7. Gününde; Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın bütçelerini kabul ettik. Bugün 8'nci gününde de  Cumhurbaşkanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, Diyanet İşleri Başkanlığı, Devlet Arşivleri Başkanlığı, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, İletişim Başkanlığı, Savunma Sanayi Başkanlığının bütçelerini görüşüyoruz. Bütçelerimiz ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda hep ileri, daima ileri.” ifadelerine yer verdi.

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA

Güvenli bir Türkiye yolunda emin adımlarla yürüyoruz diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: ”Gazi Meclisimizde Genel Kurulu’muzda 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerimize devam ediyoruz." açıklamasında bulundu. 

TBMM Genel Kurulu'nda, bütçe maratonu 18 Aralık'ta tamamlanacak. 

Meclisin bütçe maratonu, 18 Aralık Cuma günü bütçenin tümü üzerinde yapılacak konuşmalarla tamamlanacak.