Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, AK Parti'den Göre Belediye Başkan a. adayı oldu.

AK Parti'den Göre Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Ramazan Vedat Korkmaz, "Göre'nin geleceği için bende varım" dedi.

AK Parti Göre Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Vedat Korkmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın liderliğinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için doğup büyüdüğüm Göre Beldemize, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, yüz yıllık hayallerimizi ilmek ilmek işlemek adına. AK Parti’mizden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk adımımı attığımı değerli hemşehrilerim ve kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda, Hayırlı Hizmetler etmeyi nasip etsin." dedi.

Nevşehir AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya'da, AK Parti Göre Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan Ramazan Vedat Korkmaz'ı tebrik ederken, "Partimize hayırlı olsun" dedi. 

Ramazan Vedat Korkmaz Kimdir?

1972 Yılında Nevşehir'in Göre Kasabasında doğdum. 1984 yılında mobilya sektöründe işe başladım. 1995 yılında kendi iş yerimi açarak Saray Mobilya ünvanı ile ticaret hayatına atıldım. Bununla birlikte 2015 yılında Nev Turkuaz Anne ve Çocuk Ürünleri Merkezi Tic. Ltd. Şti'ni kurdum, ve İnşaat sektöründe Nissa Yapı İnşaat şirketini kurarak faaliyetlerimi halen devam ettirmekteyim. 2005 yılında Nevşehir Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Oda Başkanı olarak seçildim. Bu süreçle birlikte Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Denetim Kurulu, Yönetim Kurulu Üyeliği ve birlik başkan vekilliği, ayrıca Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyeliği ve Türkiye Ağaç İşleri Federasyonunda çeşitli görevlerde bulundum. 2005-2006 yıllarında Nevşehir Spor Yönetim Kurulu üyeliği ve 2013-2014 sezonunda Göre Spor Başkanlığı yaparak ilimiz ve beldemiz adına sportif faaliyetlere katkı sağladım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Editör: Fikret Capacı