Nevşehirli Mustafa Efe için şimdi yardım zamanı...

Nevşehirli Mustafa Efe Özcan, kulak kanalı, kulak deliği ve dış kulağı olmadan dünyaya geldi. Tedavisi için sosyal medya üzerinden bağış kampanyası başlatan 4 buçuk yaşındaki Mustafa Efe Özcan’ın Anne ve babası FİB Haber Merkezini ziyaret ederek; İmtiyaz sahibi İbrahim Uysal ile bir süre görüştü.

Ailenin evlatları için başlattığı "Lütfen Mustafa Efe'ye kulak verin" kampanyası için tüm Nevşehir vatandaşlarımızı minik yavrumuza destek olmaya davet ediyoruz...

Nevşehirli minik yavrumuz Mustafa Efe Özcan için son gün 18 Mart...

4 buçuk yaşındaki Mustafa Efe Özcan’ın Anne ve babası FİB Haber Merkezini ziyaret ederek; "Bizim kendi durumumuz şükürler olsun kimseye muhtaç olmayacak kadar iyi. Ama işte evladımızın sağlığı ile imtihan ediliyoruz. Canımız kanımız yavrumuzun iki kulak ameliyatı için 174 bin dolara ihtiyaç var. Bunun için tüm hayırseverlerden destek bekliyoruz. Şimdiden herkesten Allah razı olsun " dedi.

Minik Mustafa Efe için gerekli yardım toplanınca yavrumuz kulağına kavuşabilecek inşallah. Vicdanın şehri Nevşehir elbet bunu başarır. Yardımların duyulması için paylaşımlarınız çok önemli, haydi güzel memleketimin güzel insanları hep birlikte el ele verelim yavrumuzu ve ailesini mutlu edelim.