26 Kasım’da Covid-19 hastalığına yakalanarak, 14 gün süren karantina ve tedavi sürecinde eski sağlığına kavuşan Derinkuyu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ebubekir Sınmaz tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Genç öğretmen Ebubekir Sınmaz, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada; "Tedavi sürecinde kendisi ile yakinen ilgilenen başta sağlık çalışanları olmak üzere, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay’a, bu süreçte bir an olsun yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e, Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak’a, Okul Müdürü Ömer Dündar’a ve ismini sayamadığı herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

Sağlık çalışanlarının çok kutsal bir görev ifa ettiğini ve her zaman onların yanında olarak destek olunması gerektiğinin altını çizen  Beden Eğitimi Öğretmeni Ebubekir Sınmaz; " tedavi sürecinde benim iyileşmem için hizmet eden, başta doktor, hemşire, hasta bakıcı, temizlikçi olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının Allah yardımcısı olsun. Hepsine canı gönülden teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Sınmaz, ayrıca tüm ülke olarak el ve işbirliği içinde bunun üstesinden de geleceğimizi eski güzel günlerimize tekrar kavuşmak ümidi içerisinde olduğunu belirtti.

Bizde FİB Haber ailesi olarak öğretmenimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunar eski günlerde elde ettiği zaferler ile tekrar aramıza katılmasını temenni ederiz.

Ayırca tüm Sağlık çalışnalarına da çalışmalarında kolaylıklar dileriz.