AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TÜGVA'nın Gençlik Sinema Okulu Gala gecesi programında Geleceğin sinemacıları ile buluştu. 

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, geleceğin yönetmenleri ile buluştu ... 

TÜGVA'nın Gençlik Sinema Okulu Gala gecesine tele konferans yoluyla katılarak canlı yayın konuğu olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Gençlik Sinema Okulu Gala gecesinde TÜGVA gençliğimizin konuğu olduk. Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı, değerli karseşim Enes Eminoğlu’na ve emektar kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 'Geleceğin sinemacıları' ile buluşmasında yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "Tarihini, dinini, dilini, kültürünü ve değerlerini özümsemiş gençlerimiz geleceğimizin de mimarı olacaktır. Gençliğin en büyük destekçisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım, gençlerimiz ve TÜGVA ailemiz olarak buradan şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız TÜGVA’yı tasvir ederken “İKİNCİ BİR ÜNİVERSİTE” olarak nitelendiriyor. Bu imkanı iyi değerlendirmeliyiz. 81 ilimizde gençliğimize uzanan el, yoluna yaver, gönlüne dava şuuru bezeyen TÜGVA’mız kültür ve vakıf medeniyetimizin güçlü temsilcilerinden olmuştur. Emektar kardeşlerimize ve Değerli Başkanım Enes Eminoğlu’na ve dava arkadaşlarımıza da gayretleri için teşekkür ediyorum"

'Genç sinemacıların trend buluşma noktası; Gençlik Sinema Okulu!

Milletvekili Açıkgöz; Bugün medeniyet beşiğinde olduğunu iddia eden, zulmün, adaletsizliğin, zalimliğin başrolünü oynayan Batı ve Amerika zenginlikle; alışkanlıkları ve kültürleri ele geçirmek için sanatı ve sinemayı etkin kullanmıştır.

Türk-İslam geleneğini, kültürünü ve değerlerini içselleştiren, halkı içine alan eserler üreten ve aynı zamanda yerelden evrensele hitabı başaran sanatçılar insanlığın gönlünde de hafızasında da ölümsüzlüğe ulaşırlar. Kültür ve sanat insanın farklı bakış açılarının değişik şekillerde yansımasıdır. Şuna inanıyoruz ki “Marifet iltifata tabidir, iltifat görmeyen metâ zayidir.” Sanat eseri üretildiği toplumun değerleri ile bezenip, insanlığa katkı sağladığında destek olmak, iltifat etmek, sanatçıyı desteklemek hepimizin görevi olmaktadır. Bugün emekleriyle bu programın yapılmasına katkı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belgesele emek harcayan gençlerimize de huzurlarınızda ayrıca teşekkür ediyorum.

Biz durursak Azerbaycan durur, Karabağ durur, mazlum coğrafyalar durur, Kudüs durur ancak masumların gözyaşları durmaz! Gençlerimizin insanlığa faydalı doğru işler yapacağını biliyor ve gençlerimize güveniyoruz.

Siz değerlerimize sahip çıktıkça AY-YILDIZLI Şanlı Bayrağımız gururla ilelebet semalarda dalgalanmaya devam edecektir. 15 Temmuz’da vatanına sahip çıkan gençlerimize, şehitlerimize, gazilerimize selam olsun.

Rabbim hepinizden razı olsun, Rabbim zihin açıklığı versin, Rabbim yolunuzu hem açık hem de gücünüzü, kuvvetinizi arttırsın. Bilgiyle, ilimle, irfanla, aşkla, mücehhez güçlü bir gençlik olarak Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizden sizleri Allah’a emanet ediyorum. Tüm katılımcıları saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum." ifadelerine yer verdi.

Eminoğlu, Açıkgöz'e teşekkür etti..

Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, 'TBMM Kültür Sanat ve Yayın Kurulu Üyesi, Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’ün katılımlarıyla proje galamızda, geleceğin yönetmenleriyle buluştuk. Sanatın, sanatçının ve gençlerin her zaman yanındayız. Bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’e teşekkür ederim' dedi.