11 Eylül 2020 'de yapılan sözleşme ile Nevşehir Belediyespor forması giyen 32 yaşındaki tecrübeli santrofor Emrah Bedir ile yollarını ayırdı.

Misli.com 3.Lig Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor'un 3 ay formasını giyen Emrah Bedir sosyal medya hesabından ayrılığı şu cümlelerle duyurdu;

Söze nasıl başlanır bilmiyorum açıkçası... Futbolun son zamanlarında zevk alarak işime dört elle sarıldığın dönemde böyle bir ayrılığı kimse istemezdi. Sezon başında hem saha içinde hem de saha dışında formasını gururla giydiğim Nevşehir spordan kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Oynadığım maçlarda elimden ne geliyorsa yaptığımdan kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman bir benliğe sahip olan ben kötü oynayabilirim o gün günümde olmayabilirim ama kötü koşup kötü mücadele edemezdim. Ve elimden geldiğince böyle davrandığımı bilmelisiniz.

Ayrıldığımı bana yakın olan dostlarım arkadaşlarım yakınen bilmektedir. Kaldığım süre zarfında önce onursal başkanımız Nevşehir belediye başkanı Sayın Rasim Arı başkanıma, değerli kulüp başkanı sayın Esat Özaltın ve yönetim kurulumuza, aşçısından malzemecisine tesis görevlerinden Allah razı olsun. Ayrı kalsak da kocaman bir kitleye sahip Nevşehirspor taraftarına teşekkür ediyorum. Kocaman bir teşekkür de sevgili takım arkadaşlarım kader birliği yaptığım dostlarım hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun. İkinci yarı canı gönülden başarılar diliyorum" dedi.

Nevşehir Belediyespor'dan da yapılan açıklamada; "Emrah Bedir İle Karşılıklı Anlaşarak Yollarımız Ayrılmıştır. Emrah Bedir’e Kulübümüze Katkıları Ve Hizmetleri İçin Çok Teşekkür Ederiz. Yolun Açık Olsun..."

Emrah Bedir;

1988 doğumlu oyuncu Anamur Belediyespor'da futbol hayatına başladı. Adanademirspor ile profesyonellik kariyerine başlayan oyuncu sırasıyla Adıyamanspor, Adanaspor, Altay, Çubukspor, Kartalspor, Zonguldak Kömür, Erzin, Sivas Belediye, Osmaniyespor ile kariyerine devam etti.

Son olarak da geçtiğimiz sezon Sivas Belediyespor formasını giymekteydi.