Kırşehir Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen Türkiye Türkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasında 15 madalya ile ilimize dönen Nevşehirli sporcularımız Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i ziyaret etti.

Ziyarette, antrenörlerimiz ve sporcularımız çalışmaları hakkında bilgiler vererek bir sonraki yarışmaya hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, her türlü desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e teşekkürlerini ilettiler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir çalışmalarından dolayı antrenör ve sporcularımızı tebrik ederek, sporculara eşofman hediye etti.

İl Müdürü  Özdemir; "11-13 Aralık tarihleri arasında Kırşehir ilinde düzenlenen Türkiye Kısa Kulvar Bölge Şampiyonasında çoğu 1.lik olmak üzere toplam 15 madalya alarak ilimizi en güzel şekilde temsil eden yüzme sporcularımızı tebrik edip ödüllendirdik. Onların böyle başarılı sporcular olmasında büyük emekleri olan antrenörlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bütün branşlarda söz sahibi,spor şehri Nevşehir için çalışmaya devam" dedi.