Birleşmiş Milletler 75. Genel Kurulu Başkanı ve AB Eski Bakanı Volkan Bozkır'ın makam odasına Dünya ülkelerinden bir çok önemli Devlet adamları girip çıkıyor. Ve o masada ki bir ayrıntı hem bizleri şaşırttı hemde çok mutlu etti. 

BM Genel Kurulu Başkanı Bozkır'ın Makam Odasında Kapadokya'yı tanıtan kitap gözlerden kaçmadı...

Birleşmiş Milletler 75. Genel Kurulu Başkanı ve AB Eski Bakanı Volkan Bozkır'ın makam odasında ki masasında Türkiye ile birlikte Kapadokya kitabının yer alması gözlerden kaçmadı.

Dinler'den BM Genel Kurulu Başkanı Bozkır'a Kapadokya Teşekkürü

İşte bu önemli ayrıntıyı fark eden KAPTİD Başkanı Litvanya Fahri Konsolosu Yakup Dinler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti; BM 75. Genel Kurul Başkanı ve AB Eski Bakanımız Ekselansları Volkan Bozkır'ın konukları ile görüşmelerini gerçekleştirdiği makam odasından farklı günlerde çekilmiş 2 adet fotoğraf karesini sizlerle paylaşmak istiyorum...

Tanıtım böyle bir şey...

Fotoğraflarda bir Kapadokyalı olarak dikkatimi çeken ve beni son derece mutlu eden bir detay dikkatimi çekti: "Kapadokya" 

Dünya ve Türkiye'nin göz bebeği Kapadokya kitabını Sayın Volkan Bozkır'ın makam odasında görmek beni aşırı mutlu etti. Teşekkürler Sayın Bakanım." ifadelerinde bulundu.

Dinler'in bu paylaşımından sonra bizde FİB Haber Merkezi olarak BM Genel Kurulu Başkanı Bozkır'ın sosyal medya hesabını incelediğimizde, Gelen ziyaretçiler ile birlikte Sayın Bozkır'ın makamında çekilen bütün fotoğraf karelerinde Peribacaları figürlü Kapadokya kitabının süslediğini gördük. Bu haliyle de herkesin dikkatlerinden kaçmıyor.