İnşat sektöründe uzun yıllar edinilen deneyimin eseri olarak KKG Group güvencesiyle hayata geçirilen Pelican Hill Ihlamur Evleri Hadımköy Villa Projeleri, Türkiye’nin en büyük ve temalı malikâne projesi olma özelliğini taşıyor. Ultra lüks 260 evden oluşan projede, malikâne sahiplerine şehrin hemen yanı başında ve şehirden uzak yaşamanın konforu sunuluyor. Göl ve deniz manzarasının bir arada olduğu, mavi ve yeşilin kucağında bir yaşam alanı hayal edenler için bulunmaz özelliklere sahip Pelican Hill Ihlamur Evleri’nden Atatürk Havaalanı’na sadece 20 dakikada ulaşmak mümkün. Doğayla baş başa bir yaşam alanı sunarken günlük yaşamın gereklerine ulaşmayı da bir o kadar kolaylaştıran proje, İstanbul’un en seçkin projelerinden biri olarak tanımlanıyor.
Arsa payları 1500 metrekare ile 5000 metrekare arasında değişen malikâneler, 2 katlı ve 3 katlı olarak tasarlanmış. Türkiye’nin en önde gelen mimarlarının imzasını taşıyan tasarımların her biri birer sanat eseri edasıyla yükseliyor. Eren Yorulmazer, Hasan Mingü, Dara Kırmızıtoprak, Hakan Helvacıoğlu, Mustafa Toner, Hülya Döşer, Mahmut Anlar ve Eren Talu tarafından tasarlanan 8 farklı tip malikânenin bulunduğu projede, her malikane kendi bodrum katını ve 70 metrekare büyüklüğünde yüzme havuzunu da barındırıyor. Yaşam alanlarında her detayın özenle tasarlandığı malikânelerde, yarı açık barbekü alanları ve avlular da bulunuyor.
Konsept projesi Kaliforniya’nın en başarılı mimarlık ofislerinden biri olan RNM Architecture ve peyzaj projesi ise İtalyan Peyzaj Mimarı PaoloSpaziani tarafından hazırlanan projede yer alan farklı özelliklerdeki malikânelere verilen isimler, Lucca, Bonita, Vincenza, Fontana, Venezia, Bologna, Toscana ve Fiora. Malikânelerde; günlük yaşamın her gereksiniminin planlanmasının yanı sıra güvenlik de ön planda tutulan detaylar arasında yer alıyor. Giriş çıkış kontrollü kapı ve her bir malikanede bulunan kapalı devre güvenlik sistemleri ile yaşam alanlarının özel kalması hedefleniyor.
Pelican Hill Ihlamur Evlerini özel kılan bir diğer ayrıcalık da Pelican Life Club. Pelican Hill bünyesinde yer alan ve 4000 metrekare alana kurulu Pelican Life Club’dacafe ve restoranlardan açık ve kapalı yüzme havuzuna, çocuk oyun alanlarından spor salonlarına kadar modern hayatın tüm gereklerini karşılama imkânı sağlanıyor.