Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Dr. Mehmet Uçar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi'ni ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, Nevşehir'de yürütülen çalışmalar, gençlere yönelik sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleri ile şehir gündemine ilişkin konular ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

"Gençlerimizi Kültürümüzle Donatmak Zorundayız"

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Dr. Mehmet Uçar, gençlerin internet ve sosyal medyanın olumsuz etkilerinden korunmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

Bu konuda ailelere, eğitim kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü ifade eden Uçar, Türk kültürünün korunması gerektiğine dikkat çekerek, gençlerin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Uçar, "Gençlerimizi internet ve sosyal medyanın yaydığı olumsuzluklardan korumamız gerekiyor. Bunun için ailelerimize, okullarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza önemli sorumluluklar düşüyor. Aynı zamanda kültürel değerlerimizi yaşatmalı ve gençlerimizi kendi medeniyetimizin birikimiyle donatmalıyız." dedi.

"Gazetecilik Zor ve Önemli Bir Meslek"

Dr. Mehmet Uçar, gazeteciliğin büyük emek ve fedakârlık gerektiren bir meslek olduğunu belirterek, FİB Haber ekibine yayın hayatında başarılar diledi.

FİB Haber.Com Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ise nazik ziyaretlerinden dolayı Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Dr. Mehmet Uçar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.