Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını başlatmak için Nevşehir'e geldi. Çoğunluğu gençlerin yer aldığı ziyaretinde katılımın az olduğu gözlerden kaçmazken, Özdağ Nevşehir'de umduğunu bulamadı.

Nevşehir Nissara AVM önündeki Zafer Partisi standında açıklamalarda bulunan Özdağ, 31 Mart Yerel seçimlerinde Zafer partisine Nevşehir halkından destek istedi.

Özdağ ,"Bugün Nevşehir’de Mart 2024 yerel seçimleri seçim kampanyamızı başlattık. Sevgili Nevşehirlilere sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Bundan sonra Kırşehir, Aksaray, Ankara, Eskişehir, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin olarak devam edeceğiz." dedi.

Özdağ , bize oy verirseniz, Belediye kaynaklarından sığınmacılara bir kuruş kaynak aktarılmayacağını ve sığınmacılarının dükkan açmasına asla izin verilmeyeceğini ifade etti. 

Özdağ, gençlerin madde bağımlılığı tehditi konusunda belediyeler eliyle ciddi çalışmalar yapılacağını göreceksiniz. Gençlerimizi spoara teşvik edeceğimiz tesisler yapacağız. Atanamayan öğretmenleri Belediyenin açacağı tesislerde istihdam edeceğiz. Şuan için seçimlere tek başına girecek şekilde hazırlık yapmış bulunuyoruz. ama hala hazırda bir görüşmelerimizi sürdürüyoruz." dedi.

Özdağ, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen gençlere kayıtsız kalmadı. Zafer partisinin Nevşehir Nissara AVM önündeyer alan, standında partililer ve gençlerle fotoğraf çektiren Özdağ Nevşehirlilerle sohbet etti.

Editör: Fikret Capacı