Arabesk müziğinin vazgeçilmez isimlerinden olan Hakkı Bulut, aradığı lezzeti konser programı için geldiği Nevşehir'in ünlü restoranı "İstanbul Aile Çorbacısında" buldu.

Konser için Kapadokya Bölgesine gelen Ünlü Sanatçı Hakkı Bulut, akşam yemeğinde Nevşehir'in en ünlü restoranı İstanbul Aile Çorbacısına konuk oldu.

İstanbul Aile Çorbacısı'nın yemeklerine hayran kaldı.

İstanbul Aile Çorbacısının eşsiz menülerini tadan Sanatçı Hakkı Bulut, Nevşehir ve Kapadokya bölgesine olan hayranlığının bir kez daha arttığını dile getirdi.

Sanatçı Hakkı Bulut, “İşimiz gereği güzel ülkemizin birçok bölgesine gitme şansımız oluyor ve değişik lezzetler tatma fırsatımız oluyor. Birçok yerde çorba içip, ızgara ve pidelerini yedim. Fakat İstanbul Aile Çorbacısı yemekleri kadar güzelini tatmadım.  İstanbul Aile Çorbacısı restauran sahiplerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

NEVŞEHİR'E HAYRAMLIĞIM BİR KAT DAHA ARTTI

Hakkı Bulut, “Konser proğramı için geldiğim Nevşehir'de, Kapadokya bölgesinide gezmek nasip oldu. Gerçekten çok güzel ve yaşanabilecek bir şehir. Ayrıca İstanbul Aile Çorbacısının lezzetleri misafirperverliğide muhteşem. Nevşehirlilerin göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Lüks "İstanbul Aile Çorbacısı7/24 Hizmet

İsmi İstanbul kadar eski lezzeti Nevşehir kadar güzel...

REZERVASYON TEL:  0 384 215 0 444

NOT: REZERVASYONLARIN ZAMANINDA YAPILMASI HİZMET KALİTEMİZİ OLUMLU YÖNDE ETKİLEYECEKTİR.   

"İstanbul Aile Çorbacısı "

Et'te önde Çorba'da Zirvedeyiz...

Tel: 0 384 215 0 444

GSM : 0 532 355 91 87

ADRES: 2000 Evler mahallesi, Zübeyde hanım caddesi, MEDAŞ yanı No: 93 NEVŞEHİR 

Tüm ızgara çeşitlerimiz, pide çeşitlerimiz ve paket servisimizle hizmetinizdeyiz...

UNUTMAYIN 7/24 Açığız...!