Nevşehir Valisi Ali Fidan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Nevşehir’de görev yapan basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. 

Programa yerel ve ulusal basının temsilcileri ile radyo ve internet haber sitelerinin temsilcileri katıldı. FİB Haber'i temsilen Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal'da katıldı.

Nevşehir'de görev yapan gazeteciler ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir araya gelen Vali Ali Fidan, “Nevşehir'in gelişmesi ve kalkınması noktasında hepimiz ortak bir anlayış içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman sizlere kapımız açık" dedi.

Vali Fidan, programda, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın mensuplarına teşekkür eden Fidan, “Nevşehir’imizin tarihi ve turizm değerlerini Kapadokyamız yer altı ve yer üstü zenginliklerini dünyaya tanıttığınız ve ilimizin zenginliklerine değer kattıklarınızdan dolayı kamuoyu çalışmalarında Valiliğimize mesleklerinden dolayı kurum ve kuruluşlar adına teşekkürlerimi ifade ediyorum. Her konuda toplumu aydınlatma gibi önemli bir kamu görevini ifade ediyorsunuz. Hep birlikte kamu görevi ifade etmenin mutluluğunu bahtiyarlığını ifade etmek istiyorum, bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum. Her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla ülkemiz ve dünya turizminde önemli yere sahip olan ilimizin bu potansiyelinin ortaya çıkarılmasında ve ilimizin ulusal ve uluslararası alanda etkin tanıtımında yapılan işlerin başarıya ulaşmasında ve ilimizin markalaşmasında siz çok kıymetli basın mensuplarımızın bir katkısı olduğunda bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Program sonrasında gazeteciler ile hatıra fotoğrafı çektiren Nevşehir Valisi Ali Fidan, daha sonra gazetecilerin toplu fotoğrafını çekti.