Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2017 yılında Diyarbakır'da teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Polis Memuru Furkan Demir’in şehadetinin 7. seneidevriyesi nedeniyle Çetinel Camiinde düzenlenen Mevlit programına katıldı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde polis ekibini taşıyan aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak, şehit düşen Nevşehirli Polis Memuru Furkan Demir’in şehadetinin 7. seneyi devriyesi nedeniyle Merkez Çetinel Camiinde Mevlid-i Şerif okundu ve dualar yapıldı.

Gerçekleşen programa Nevşehir Valisi Ali Fidan, Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Şehit Ailesi ile yakınları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Mevlid-i Şerif ve Aşr-ı Şerifler okundu. Başta Şehit Furkan Demir olmak üzere bütün şehitlerin ruhlarına ithafen okunan Mevlid-i Şerif’in duasını ise İl Müftü yardımcısı selami Kurt yaptı.

Kılınan Cuma namazının akabinde yapılan ikramla program sona erdi.

Editör: Fikret Capacı