Kanal D’de Pazar akşamları ekrana gelen "Yargı" dizisinin yeni bölümü Kapadokya'da çekimi tamamlandı. Kapadokya’da çekilen bölümün önümüzdeki hafta ekrana gelmesi bekleniyor.

Sabah şafak sökmeden balon turu… Güzel insanlar diyarı Kapadokya'da at çiftliğinde harika bir at binme dersi…Aşıklar vadisi turu ile dizinin Kapadokya bölümünde peribacaları ve sıcak hava balonlarıyla Uçhisar'dan Ürgüp'e bölgeden çok özel görüntüler yer alıyor.Reyting rekorları kıran Dizinin Kapadokya bölümünde neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu.

Acaba Yargı neden Kapadokya'da?

Kapadokya'da Yılbaşı kutlaması mı?

Kapadokya'da sürpriz bir evlilik teklifi mi?

Kapadokya'da Balayı mı?

Kapadokya'da ....?

Öte yandan Kapadokya'nın gönüllü elçisi Mustafa Kırboğa FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Türkiye'nin büyük bir keyifle izlediği Yargı dizisinin Kapadokya bölümü 2 hafta sonra Kanal D ekranlarında olacak. Kapadokyanın tüm güzellikleriyle herkese keyifli izlemeler" dedi.

Kırboğa açıklamasının devamında ise; "İnanılmaz hepside o kadar mutlu ayrıldılar, yönetmeninden oyuncalarına set emekcilerine gelinceye kadar inan ayrılmak istemediler. Kapadokya'da senin gibi number one Kapadokyamın gülü diye çok duyduk ve senle iş yaptık inanılmaz gibi ,sözler söylediler oda bana yetiyor." dedi.

İşte Yargı dizisi Kapadokya setinden...