Nevşehir Belediyesi'nden emekli olduktan sonra vefat eden merhum Aslan Erdem ölüm yıl dönümünde minnetle anıldı.

Vefa Borcumuz Var...

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş merhum Aslan Erdem'in ölüm yıl dönümünde oğulları Ahmet Erdem, Ali Osman Erdem ve kayın biraderi Ümit Özçiftçi ile biraraya geldi.

Rahmet ve minnetle yad edilen Aslan Erdem'in Nevşehir Belediyesinde çalıştığı dönemde Engelli taşıma aracı kullanıyordu ve o dönemde bir çok engellinin sevilen sayılan ağabeyi idi. Dernek başkanı Mehmet Karadaş Erdem'in o dönemde engellilere olan duyarlılığı ve yaptığı yardımlardan dolayı Teşekkür plaketini oğulları Ahmet Erdem ve Ali Osman Erdem'e taktim etti. 

Başkan Karadaş yaptığı açıklamada; Aslan Erdem biz engellilerin kocaman yürekli abimizdi, normalde görevi Engelli taşıma aracı kullanmaktı ama O işini çok sevip aşkla yapar ve her engelliye kendi evladı, anası babası gibi yaklaşıp incitmeden nazlarına oynayarak taşırdı ve ilgilenirdi. O dönemde öncelikle emekli olması bizleri üzmüştü ve akabinde vefat etmesi onu tanıyan tüm engellileri derinden yaraladı. Bizim o koca yürekli Aslan abimize ahde vefa borcumuz var ve  Onu unutmadık unutmayacağız.

Bizler engelliler olarak ondan razıyız ve Rabbimde kendisinden razı olsun.

Rabbim Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaAllah. Nur içinde yat koca yürekli Aslan Erdem abim