Derinkuyu ilçesinde şehir içi trafiğin en yoğun şikâyet konularından birisi olan kamyon parkının önüne geçebilmek için yapılması planlanan Kamyon Garajı'nın (Nakliyat) Yapım İhalesi Gerçekleştirildi. 

Derinkuyu'da güzel şeyler olmaya devam ediyor...

Derinkuyu Belediyesi tarafından projelendirilen, 34.677 m2 alana kurulacak ve içerisinde 7 Adet 75 m2 nakliye ofisi ile 1 adet 205 m2 tuvalet-banyo, lokanta, kafeterya ve mescit olmak üzere toplamda 8 bina ve bahçe duvarının olması planlanan kamyon garajının yapım işi 16.03.2021 tarihinde istekli 8 firmanın katılımı ile ihalesi yapıldı.

İhale ile ilgili açıklama yapan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Kamyon garajının (nakliyat) mevcut yerinin değiştirilmesi için ihalesini gerçekleştirdik. Yasal süreçlerin tamamlanmasıyla yer teslimi yapılacak ve yıl içerisinde yapım işinin bitmesine müteakip kamyon garajının naklini gerçekleştireceğiz. Zaman içerisinde ilçe merkezinde kalan ve sosyal donatılar ile vatandaşımızın kullanıma sunabileceğimiz değerli bir alan niteliği taşıyan arazi üzerinde yapacağımız projeler ile halkımızın hizmetine sunacağımız güzel bir alan oluşturacağız. Yapılan ihale Derinkuyu ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.