Nevşehir Belediyesi yurtlara yerleşmeyen öğrencileri kamu kurumlarının misafirhanelerinde ve otellerde ağırlayacaklarını açıkladı.

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte binlerce üniversite öğrencisi öğrenim görecekleri illere gitti. Bir çok ilde yurt çıkmayan ve yüksek fiyatlar nedeniyle ev kiralayamayan öğrencilerin birçoğu konaklayacak yer bulamadı. Öğrenciler günlerdir seslerini duyurmaya çalışırken Nevşehir Belediyesi'nden yürekleri ısıtan bir açıklama  yapıldı. Nevşehir Belediyesi yurtlara yerleşemeyen öğrencileri kamu kurumlarının misafirhanelerinde ve otellerinde ağırlayacaklarını açıkladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehemt Savran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili öğrencilerimiz Nevşehir Belediyesi her zaman yanınızda. Şehrimize üniversite okumak için gelen ve "Yurtlara Yerleşemeyen" öğrencilerimizi Kamu misafirhanelerinde ve Otellerde misafir edeceğiz.Sizler için elimizden geleni yapacağız. Başarılar dilerim. Eğitim ve öğrenci dostu belediye olarak her zaman yanınızdayız" dedi. 

Başkan Savran, ''YURTLARA YERLEŞEMEYEN'' öğrencilerimizi yurtlara yerleşinceye kadar kamu misafirhanelerinde ve otellerde misafir edeceğiz."ifadelerine yer vererek iletişim numarasını paylaştı.

WhatsApp ve Çağrı Merkezi Numaralarımız:  
☎️ 0 537 850 50 50