Nevşehir'in yüzakı Yiğitsan Tarım Makinaları Standı, 14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. Nevşehir Tarım ve Gıda Fuarı'nın ilk gününde büyük beğeni topladı. 

Yiğitsan Tarım Makinaları fuarın ilk gününde büyük ilgi gördü.

Nevşehir'de bu yıl ikincisi kez düzenlenen fuarda Yiğitsan Tarım Makinaları, son teknoloji ile üretilmiş olan tarım makinalarını ziyaretçilerle buluşturuyor.

Fuarda sektörün öncülerinden, tamamen Yerli ve milli sermayeyle faaliyetlerini sürdüren Yiğitsan Tarım Makinaları, son teknoloji ile üretilmiş tarım makinalarını sergiliyor.

Yiğitsan Tarım Makinaları Sahibi Hurşit Yiğit yaptığı açıklamada, "Nevşehir'de ikincisi düzenlenen fuarda yer alıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yiğitsan Tarım Makinaları olarak, Tarım makinaları sektöründe 30 yılı aşkın süredir kalite ve üstün hizmet anlayışı ile siz değerli çiftçilerimize hizmet veren firmamız sizlerden aldığı büyük güç ile faaliyetlerine devam etmektedir. 

Her zaman sektöründeki ilklerin üreticisi olan firmamız ürün çeşidini ve kalitesini her geçen gün arttırmaktadır. Firmamız içinde faaliyet gösteren Ar-Ge ünitemizle çiftçilerimize uluslararası standartlarda ürünler sunmanın heyecanı içerisindeyiz. 

Üç kıtada 17 ülkeye ihracat yapan firmamız yurt içinde olduğu gibi bir çok ülkelerde de aranan bir marka olmuştur. Standart makinalar yanında isteğe bağlı özel makinalar da üreten firmamız sektör lideri olmanın haklı gururu ile siz değerli çiftçilerimizin desteği ile kaliteden asla taviz vermeden beklentilere en uygun makinaları üretmeye devam edecektir." İfadelerini kullandı.

YİĞİTSAN TARIM MAKİNALARI

YerÖzel Organize Sanayi Bölgesi

Şehir: Nevşehir

Ülke: TÜRKİYE

Telefon: 0 530 371 85 84

Email: [email protected]

Fax: 0 384 242 90 96

Editör: Fikret Capacı