Yeniden Refah Partisi (YRP) Nevşehir Belediye Başkan adayı Nail Çelik, Sulusaray Belediye Başkan adayı Bilal İşgören, Merkez İlçe teşkilat Başkanı Emrah Aymaz, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Güçlü ve Osman Ünal ile birlikte Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber İnternet Gazetesi'ni ziyaret etti.

FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ile görüşerek projelerinden bahseden Yeniden Refah Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayı Nail Çelik, seçim sürecinde yerel basının önemine vurgu yaptı.

Çelik, “Bizler alternatif yok diyenlerin partisiyiz. 31 Mart seçimlerinde kimsenin tahmin etmediği oranda oy alacağız” dedi.

‘ALTERNATİF YOK DİYENLERİN PARTİSİYİZ’

YRP Belediye Başkan adayı Nail Çelik, Nevşehirhalkının refahı için gerçekleştirmeyi istedikleri projelerinden bahsederek, ‘Bizler alternatif yok diyenlerin partisiyiz. Adaylığımız belli olur olmaz saha çalışmalarına başladık. Sahada bizlere karşı çok güzel bir ilgi var.Nevşehir'i iyi biliyoruz ve artık Nevşehir’e hizmet etmek istiyoruz. Bu seçimden çok umutluyuz. 1994 ruhunu tekrardan canlandırmak istiyoruz” dedi.

Adil, şeffaf, liyakatli belediyecilik hizmeti sunmak için Nevşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirten Çelik, “Seçildiğimizde belediyeciliğimiz süresince yetimin hakkını koruyacak, işi ehline verecek ve adil düzenin yerelde kurulmasını sağlamak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı, nazik ziyaretinden dolayı Nevşehir Belediye Başkan adayı Nail Çelik, Sulusaray Belediye Başkan adayı Bilal İşgören ve beraberindeki heyete teşekkür ederken yerel seçim çalışmalarında da başarılar diledi.

Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.