Koliba Film’in Fakir Baykurt’un ünlü romanından televizyona uyarladığı “Yılanların Öcü” dizisi ile Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği “Emanet” dizisi Kapadokya ‘da çekiliyor.

Asmalı Konak, Kırık Ayna, Son Ağa, Yer Gök Aşk gibi pek çok diziye mekan olan Kapadokya’da ilk kez aynı sezonda iki dizinin birden çekimleri gerçekleştirilecek.

Yılanların Öcü dizisinin Kapadokya’daki yapım sorumluluğunu, bölgede çekilen dizi, film, reklam ve fotoğraf çekimlerinde hizmet veren Mustafa Kırboğa yürütüyor. Çekimlerine Temmuz Ayında başlanılan Yılanların Öcü dizisinde Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Cemal Toktaş, Hande Soral, Burak Can, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet rol alıyor.

Gold Film’den Faruk Turgut’un yapımcılığını üstleneceği, Nisan Akman ’ın yönetmenliğini yapacağı ve Sergin Akyaz ’ın senaryosunu kaleme alacağı Emanet dizisinin başrol erkek oyuncusu daha önce Sıla, Adanalı, Reis ve Fatih gibi dizilerde rol almış olan Mehmet Akif Alakurt,kadın başrol oyuncusu ise Özlem Yılmaz.

2000 li yıllarda binlerce kişiyi ekrana kilitleyen Asmalı Konak dizisinin çekimlerinin yapıldığı Ürgüp yunak mahallesinde yer alan Asmalı Konak’ta çekimleri yapılacak dizi, Ağustos ayında FOX tv de ekranlara gelecek.